Het Italië Evenement

Het is weer zover! Het Italië Evenement staat voor de deur. Waan je voor een dag in dit prachtige land en geniet van Italiaanse producten .
Verspreid over verschillende themapleinen en langs de sfeervol ingerichte paden van het kasteelpark laten meer dan 200 exposanten het beste van Italië zien, proeven en beleven.
Wijnen, auto’s, sieraden, olijfolie, truffels, boeken, keukens, fashion en meer, omlijst met vele artiesten, theater, hapjes & drankjes en workshops.
Doe hier inspiratie op voor een geweldige vakantie in Italië en boek dan uw vakantievilla bij XclusiveVillas.com/Villas-Italie

Algemene Informatie

Het jaarlijks terugkerend “Italië Evenement Smaak & Stijl” zal net als de afgelopen jaren plaatsvinden rondom het Kasteel de Haar in Haarzuilens. Elk jaar komen er ruim 25.000 bezoekers richting het Italiaanse feest van het jaar. Wist u dat Kasteel de Haar het grootste kasteel van Nederland is en dat het door de lezers van De Telegraaf uitgeroepen is tot het mooiste kasteel van Nederland? Een prachtige locatie dus voor dit bijzondere evenement.

 

Kasteel de Haar Utrecht


Praktische informatie:
Het Italië Evenement zal plaatsvinden van 1 t/m 3 mei 2018, dagelijks tussen 10:00 en 18:00.

De entreeprijs aan de deur is €17,50 per persoon, maar in de voorverkoop krijg je €4,- korting per kaartje. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen!

 

Parkeren:
Voor het parkeren van de auto betaal je €8,-. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa. In de voorverkoop dan parkeren voor €6,55

Waar?
Kasteel De Haar

Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens


Ook voor kinderen

Het is een evenement voor alle leeftijden, dat blijkt wel uit de activiteiten die speciaal voor kinderen geregeld zijn, zoals de Perle dell’Acqua (de water parels). Loop letterlijk over het water in de grote opgeblazen ballen.

 

Grote ballen

 

 

Er zijn pizza- en kookworkshops, muziek, artiesten, circustheater en 1e kampioenschap als beste thuisbarista van Nederland. Zaterdagavond een spetterend jubileurm programma en op 3 juni in de middag een Gala-concert met koor en operazangers. 


Vakantie inspiratie

Italië is natuurlijk een vakantieland bij uitstek! Mooie steden, prachtige natuur, zon zee en strand en natuurlijk lekker eten. Grote kans dat je graag nog een vakantie boekt naar de laars van Europa. Maar waar kan je dan het beste naartoe gaan?

Doe inspiratie op tijdens dit evenement en bent daarna 
op zoek naar een luxe vakantievilla of een villa-appartement in bijvoorbeeld Toscano, Umbrië, aan de Amalfi kust of op Sicilië? Vraag XclusiveVillas.com om advies en laat ons zoeken naar de meest apssende accommodatie. 
Tevens bieden we winterchalets aan in de Dolomieten voor een ski-vakantie. 

 

Geen tijd om naar het evenement te komen maar wel geïnterreseerd in een vakantie-villa? Vul dan onze zoekservice in en wij zoeken en vinden een geschikte accommodatie!


Entertainment

Kookworkshops

De Italiaanse keuken in natuurlijk wereldberoemd. Maar hoe maak je al die pizza’s, pasta’s en andere typische gerechten? Tijdens het event worden er velekookworkshops gegeven zodat ook u kunt leren koken als een echte Italiaan!

 

Muziek

Op de verschillende podia staan ook dit jaar weer de nodige artiesten klaar om de bezoekers van muzikale ondersteuning te voorzien. Benieuwd welke artiesten er klaarstaan voor jullie? Neem dan een kijkje op de site.

 

XclusiveVillas.com
bemiddelt in de verhuur van luxe
en exclusieve vakantievilla's op
de mooiste locaties in de wereld.
Zoek en boek uw vrijstaande
exclusieve vakantievilla of luxe vakantiehuis met zwembad.

XclusiveVillas.com
Henricuskade 81
2497 NB Den Haag, NL
T:+31 (0)85 401 0902 E-mail: mail@XclusiveVillas.com
  • Zuid-Frankrijk - St. Tropez, Ste. Maxime, Cannes, Monaco
  • Italie - Umbrie, Bloemenriviera, Adriatische kust, Ligurische kust, Sicilie
  • Portugal - Algarve, Beira Alta
  • Spanje - Marbella, Barcelona, Malaga, Ibiza, Canarische eilanden, Mallorca, Menorca, Costa's
  • Caribisch gebied - Aruba, Bonaire, Curacao, St. Maarten, Jamaica, Barbados, Bahama's
  • Indonesie - Bali