vakantiehuizen-toscane

Vakantiehuizen Toscane

Wij hebben keuze uit diverse vakantiehuizen in Toscane vanaf ca 2000 Euro per week, met eigen zwembad. Behalve vakantiehuizen in Toscane bieden wij ook luxe villas in andere, zeker niet minder aantrekkelijke delen van Italie. Ga hier naar het overzicht van vakantiehuizen in Toscane en andere regio's en landen.

Toscane toerisme

Belangrijke toeristische bestemmingen in Toscane zijn de steden Florence, Pisa, Lucca, Maremma (in het Grosseto district), Crete Senesi, San Gimignano, Cortona, Volterra en Siena. Toscane stimuleert momenteel "agritoerisme" (agriturismo), waarbij bezoekers op boerderijen verblijven. Toscane heeft 120 natuurreservaten en wordt vaak gezien als een van de mooiste delen van Italië.

Toscane toerisme

De regio profiteert van de zachte lucht die vanaf de Tyrreense Zee binnenkomt en van de bescherming van de Tosco-Emiliaanse Apennijnen. De winter is gematigd, de zomer warm en de lente en herfst regenachtig. In de berggebieden van de Apennijnen, de Colli Metallifere en de Monte Amiata heerst een typisch bergklimaat.

Xclusive villas is aangesloten bij de SGR en biedt ook uitstekende verzekeringen. Zin gekregen in het huren van een van de luxe vakantiehuizen in Toscane? Bekijk ons aanbod aan vakantiehuizen Toscane hier