XclusiveVillas.com - Luxe en Exclusieve Vakantievilla's

  • Bel voor Informatie & Boeken : +31 (0)85 401 0902
XV op Youtube XV op Pinterest XV op Twitter XV op Google+ XV op Facebook
Vakantievilla Ibiza Meer villa's in Ibiza Vakantievilla Ibiza Vakantie vieren in Ibiza

De perfecte vakantievilla op Ibiza

De perfecte vakantievilla op Ibiza
Een azuurblauwe zee, zonovergoten stranden en een nachtleven dat je nergens anders vindt. Je vakantie op Ibiza is er een die je niet snel zult vergeten. Wat kan dit nog mooier maken? Een luxe vakantievilla maakt het plaatje compleet. Want tussen het feesten, zonnen, shoppen en flaneren door moet je ook nog even kunnen ontspannen. Misschien aan je eigen zwembad, of met een groep in de loungehoek. Of gewoon even voor de tv of op internet. Maar hoe dan ook in een vakantievilla van XclusiveVillas.com.

Kies je vakantievilla aan de Ibiza
XclusiveVillas.com verhuurt luxueuze vakantievilla’s op Ibiza. Zoals de foto’s al verraden liggen deze op de mooiste locaties. Nieuwe vakantievilla’s worden vrijwel wekelijks toegevoegd aan ons aanbod. Wij beschikken hierdoor over een groter aantal vakantievilla’s dan we kunnen laten zien. Neem daarom persoonlijk contact met ons op, dan maken we op basis van je wensen een voorselectie en zoek jij je ideale vakantiewoning uit dankzij ons uitgebreide netwerk. Dit doen wij kosteloos en vrijblijvend voor je. Bel hiervoor naar +31 (0)85 4010902 of email naar mail@XclusiveVillas.com.

Op reis op uw manier
XclusiveVillas.com werkt veel samen met gerenommeerde bedrijven in de reisbranche. Zo ga je altijd goed op reis. Comfortabel, op tijd en goed geregeld. Wij zijn dan ook onder meer partner van KLM, bij wie je al via de onderstaande link je vliegtickets kunt boeken. Ook als je niet eerder een van onze vakantievilla’s op Ibiza of elders gehuurd hebt kun je profiteren van deze Xclusive Service. KIik hier door naar de KLM boekingssite.

Vervoer vakantievilla’s op Ibiza
Wil je direct gemakkelijk en in luxe reizen naar je vakantievilla op Ibiza, maak dan ook gebruik van deze link van de taxiservice. Hiermee zorg je voor professioneel vervoer naar of van de luchthavens in Nederland, Duitsland of België. Zelfs als je vervoer op Ibiza zelf wilt regelen, staan wij je graag bij met raad en daad. Het is mogelijk een auto te huren via deze link.

XclusiveVillas.com
bemiddelt in de verhuur van luxe
en exclusieve vakantievilla's op
de mooiste locaties in de wereld.
Zoek en boek uw vrijstaande
exclusieve vakantievilla of luxe vakantiehuis met zwembad.

XclusiveVillas.com
Henricuskade 81
2497 NB Den Haag, NL
T:+31 (0)85 401 0902 E-mail: mail@XclusiveVillas.com
  • Zuid-Frankrijk - St. Tropez, Ste. Maxime, Cannes, Monaco
  • Italie - Toscane, Umbrie, Bloemenriviera, Adriatische kust, Ligurische kust, Sicilie
  • Portugal - Algarve, Beira Alta
  • Spanje - Marbella, Barcelona, Malaga, Ibiza, Canarische eilanden, Mallorca, Menorca, Costa's
  • Caribisch gebied - Aruba, Bonaire, Curacao, St. Maarten, Jamaica, Barbados, Bahama's
  • USA - Florida, Hawaii, Keys
  • Thailand - Phuket
  • Indonesie - Bali